juni

Tot:

BUSREIS

Wandelsportvereniging Zelden Rust

organiseert op  27 juni een busreis naar Chaam. Later meer info.

wandelafstanden:

Kosten: busreis + startkaart

• Leden Zelden Rust  €
  • Niet leden € .. ( leden hebben voorrang )
  • Bonuspunten ..

Minimaal aantal deelnemers .

Aanmelden z.s.m maar voor  .....

Geen aanmelding van toepassing.

- of  via betaling op rekening NL52 INGB 0005 1508 51 tnv wsv Zelden Rust o.v.v. Mechelen.

Namen en opstapplaats vermelden!!!

- of  inzet bp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of mobiel 0621618705. U vindt uw bp door in te loggen op de website.

Geen teruggave gelden bij annulering, tenzij we iemand van de wachtlijst kunnen inschuiven.

-  Momenteel niet mogelijk.   -via de website, knop evenementen op www.wsvzeldenrust.nl   Meld U aan voor de reis en daarna kunt U uw tickets betalen door te klikken op bestel
   uw tickets online.
  Tik op de bus en daarna op de volgende bus. Maar dan uw keuze.

-Momenteel niet mogelijk.  - of inzet van  bonuspunten via de website knop evenementen Zet bij opmerkingen   met bp

Industriestraat 24, Chaam, Noord-Brabant, Nederland

JSW Event is gemaakt door JS Webdesign